Når solen skinner og naturen kalder, er der intet som at komme ud i det grønne og friske Danmark. Vi har tager en tur til Møn i Ford Ranger Raptor, hvor vi i selskab med bilen har lavet et fantastisk måltid mad, nemlig risotto på et Robens kogesæt.
At tilberede en overdådig ret risotto midt i den flotte natur er en oplevelse, der kombinerer komfort, eventyr og kulinarisk glæde. Det kan også være lidt mere besværligt, end hvis du stod hjemme i det sædvanlige køkken, men udsigten er trods alt også dét bedre. I dette indlæg tager vi dig på en rejse gennem risotto med kantareller, citron, parmesan, hvidvin og mere til.
Inden du tager afsted for at lave risotto på trangia, skal du sørge for at medbringe alt det nødvendige udstyr. I Ford Ranger Raptoren er der masser af plads, så det var bare at smide grejet, som vi skulle bruge ind i bilen. Vi havde blandt andet Stanley termokande, Robens Fire Beetle Pro kogesæt og andet relevant udstyr med, som vi skulle bruge til at lave måltidet.
Et godt trangia sæt som Robens Fire Beetle Pro er altid et fantastisk valg til madlavning i naturen. Det er let at transportere, kan stå de fleste steder i det fri, og giver dig mulighed for at lave lækker mad udendørs.
For at lave vores lækre risotto med kantareller på trangia, skal du have følgende ingredienser klar:
Friske kantareller (vær heldig og pluk dem i naturen eller køb i supermarked)
Risottoris
Aubergine
Løg
Hvidløg
Citron
Hvidvin
Grøntsagsbouillon
Parmesanost
Frisk timian og rosmarin
Salt og peber
Olivenolie
Find et flot sted i den danske natur, hvor du kan parkere og sætte op til madlavning.
Start dit kogesæt og varm en pande op med olivenolie. Tilsæt herefter hakkede løg, hvidløg og sautér.
Tilsæt risottoris og rør godt rundt til risene er dækket af olie og begynder at blive let gennemsigtige i kanterne.
Hæld hvidvin over risene og lad det koge ind.
Tilsæt grøntsagsbouillon lidt ad gangen, indtil risene bliver mere møre og cremet.
Forbered kantareller: Rens dem godt, og skær i mindre stykker.
Steg herefter kantarellerne i lidt olivenolie og eventuelt med frisk timian og rosmarin. Salt og peber til.
Når risottoen er færdig, tilsætter du kantareller, citron og revet parmesan.
Server din flotte "natur-risotto" og nyd den danske natur.
Hvis du er vild med naturen og friluftslivet, er dette 100% en oplevelse for dig. At tilberede retter i naturen - uanset om det er risotto, havregrød på trangia eller noget helt tredje, får du en unik oplevelse. Husk at komme ud i det fri, slå dig løs og nyd alt det, som naturen har at byde på!
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!